İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 06.10.2007   #1
ayfer
Çaylak Üye

Yazılar: 3
arkadasim yok :(

slm

ben de boyle bir sayfa ariyodum bulunca hemen yazdim , geleli 12 gun oldu au pair olarak geldim ailem cok iyi ama okul konusunda yoksul bir yerdeyim henuz okula baslayamadim umarim bu pazartesi baslicam iyi bir okul degil ama idare edicez.zorluk cekmiyorum alistim fakat arkadasim yok evde tikilip kaldim ve bu sekilde giderse nasil ingilizce ogrenicem bilmiyorum sonucta konusarak ogreniliyo.ya ben gezmek istiyorum londrayi ama bu ternlerden pek bise anlamadim karisik geldi bilmem haklimiyim tek basima aptal aptalda gezmek istemiyorum.aile beni bi londraya goturdu eger londra buysa, turkiye gibisini tanimiyorum ve biran once su isi halledip memleketime harika ulkeme donmek istiyorum.
ya birgun ayarlansa bulusma gunu lutfennnnn

sevgilerle[/list]
ayfer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2007   #2
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
lk zamanlar herkes için zor geçer bende okulun açılmasından 2 önce uk ye vardıgımda hayatımın en uzun 2 günü geçti ama sonra yabancı insanlarla tanışıp onlarla takıldım sonrası daha kolay geçti.

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2007   #3
Mete_
Üye

Yazılar: 82
ingiltereye ayak basip 1 hafta geciren her turkun tepkisi ayni ben geleli 1 yil oldu o modda olmasamda arada bir cok feci efkar basiyo ozluyorum ulkemi egitimim bitince donucem bende ama seneler var bunlari dusunup yoramam kendimi yapacak cok is var...
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2007   #4
yalcın
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Re: arkadasim yok :(

ben bir sene önce türiyeye geldim ve ingiliz bayanla evlendim ama 1 senedir vize bekliyorum bana yardım edeblirmisin
yalcın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2007   #5
__tugba__
Çaylak Üye

Yazılar: 2
:-))

mert bakiorumda hec bos durmuosun??reklamlar super devam devam...buarada bi sonraki tur nereye???ona gore busefer cok kalin giyinecem:P
__tugba__ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2007   #6
Unintended
Üye

Yazılar: 35
ilk 1 ay biraz zor geçiyor ama sonra alısıyorsun. Şimdi londra bana istanbul gibi geliyor. Zaten ara sıra unutuyorum ing de oldugumu türkçe konusuyorum sonra bir U dönüşüyle vrzpp yapıp ing ye dönüyorm.
Ayfer sen londranın neresindesin benim au-pair arkadaslrm var tanıstırırm istersen.
Unintended isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2007   #7
Unintended
Üye

Yazılar: 35
pardon yazmısınız oraya tring or hertfordshire diye. Gerçi ben oralarıda bilmiyorum zone kaçta doğu batı?
Unintended isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008   #8
1
Çaylak Üye

Yazılar: 27
londra

Merhaba bende Au-pair olarak geldim,ama baska bir sehirdeyim,londraya gecmeyi planliyorum,baska bir aile yani olabilir ama ozellikle at ciftliklerine bakiniyorum,tazsiye edbileceginiz linkler varmi,arada bir londraya geliyorum ama aile bulma konusunda birsey yapamadim,internettende bakamiyorum!
1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil