arkadaşlar iki aydır ingilteredeyim au-pair olarak burda birsürü türk arkdaşım var üniversitede okuyan yada çalışan ama hepsi bana çok uzak birminghamda hiç türk yokmu
arkadaşlar iki aydır ingilteredeyim au-pair olarak burda birsürü türk arkdaşım var üniversitede okuyan yada çalışan ama hepsi bana çok uzak birminghamda hiç türk yokmu
-- ya benim duyduğum şey neydi biliyormusun. birminghamda bayaa türk varmış sen nasıl oluyoda denk gelmiosun anlamadım
o senin duyduğunla sınırlı sadece sanırım bn hiç rastlamadım.. bulunduğum bölegede yok galiba! gerçi daha iyi oldu aslında londrada okadar çok türk varki her köşe başında bi tanesi çıkıo karşına doğal olarakda ingilizce öğrenemiosun
selam ben birminghamdayim aupair olarak 2. haftam bu ben de arkadas sikintisi cekiyorum burda ama bence de burda oldugun sure icerisinde turk arkadaslardan biraz uzak olman senin icin iyi olur, ama istersen gorusebiliriz bi haftasonu.ozelden mesaj atabilirsin.
Birmingham'in en buyuk otellerinden biri olan Hyatt otelini Turkler calistiriyo.
Supervisor Turk , manager Turk , Garsonlar Turk. Alman check ve polisler de war ama cogunluk Turklerde. bi ara gidip tanisabilirsin istersen. hic cekinme. gir iceri ve supervisor ile konusmak istedigini sole.
olay bu ...
bye
ben de arkadas ariyorum!
1 hafta oldu geleli lonrada yim
neden geldim diye dusunuyorum au pairim
biliyorum alisacagim ama zor gibi ...
ayirca ttavsiye edebileceginiz dil okulu var mi- callan okullarini duusnuyorum! ciao...