Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 14.02.2008   #1
kazımm
Çaylak Üye

Yazılar: 13
Ankara Ve Istanbul

arkadaslar yakinda yerlesim vizesi icin basvuracam,ankara ve istanbulda vize icin basvuran arkadaslar yardim istiyorum, bilmek istedigim cok sira oliyor mu ankara veya istanbulda? simdiden tskler
kazımm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #2
mell
Britanya Polisi

Yazılar: 75
bildiğim kadarıyla istanbulda çok sıra oluyormuş. ama eğer çok çabuk vize almam gerekiyor diyorsan kıbrısa git eğer imkanın varsa ben bir günde aldım orda da artık uzatıyorlarmıi ama istanbul ve ankara kadar olacağını sanmam.
mell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #3
Shura
Üye

Yazılar: 45
sıra derken, online randevu alınıyor. genelde bir hafta sonrasına alıyorsunuz randevuyu. Ama tam randevu saatinde Vize başvuru merkezinde olunca hiç beklemeden içeri giriyorsunuz. Ben İstanbul daki tecrübemi yazıyorum ama ank farklı değildir sanırım. Bir de Kıbrıstan vize alma konusunda forumda bazı bilgiler var ve hatırladığım kadarı ile her vize için başvurulamıyormuş yani gitmeden önce iyice araştırmak lazım heralde...
Shura isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil