Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Ankara Anlaşmasına Türkiyeden başvuranlar Lütfen buraya

Seçenekler Stil
Alt 03.07.2010   #1
murat959
Kıdemli Üye

Yazılar: 126
Ankara Anlaşmasına Türkiyeden başvuranlar Lütfen buraya

Değerli arkadaşlar
Ankara anlaşmasına Türkiyeden Başvuru yapanlar deneyimlerini burada paylaşırlarsa eminim herkes için faydalı olur başvururken ne tür işler için başvurduğunuzu ,nekadar para gösterdiğinizi ,aracı kurumla yaşadıklarınızı kısaca herşeyi paylaşın paylaşalım bilgi paylaşıldıkça çoğalır herkese başarılar ve bol şanslar
murat959 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2010   #2
murat959
Kıdemli Üye

Alıntı:
murat959´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli arkadaşlar
Ankara anlaşmasına Türkiyeden Başvuru yapanlar deneyimlerini burada paylaşırlarsa eminim herkes için faydalı olur başvururken ne tür işler için başvurduğunuzu ,nekadar para gösterdiğinizi ,aracı kurumla yaşadıklarınızı kısaca herşeyi paylaşın paylaşalım bilgi paylaşıldıkça çoğalır herkese başarılar ve bol şanslar
haydi arkadaşlar türkiyeden başvuran deneyimlerini paylaşmak isteyen yokmu yada sormak istediğiniz konular ?
Alt 09.07.2010   #3
inflames22
Üye

Yazılar: 58
1 nisanda İnternet cafe işi üzerine başvurda bulundum.herşeyim tamamdı fakat red aldım.ingilteredeki mahkemeye itirazda bulundum,mahkeme davayı ekim ayına erteledi..böylece bende bu sevdadan vazgeçmiş oldum..mahkemeyi beklemeyeceğim
Ayrıca avukatımın söylediğine göre seninle yaptıkları mülakatta vize görevlisi seni ne kadar sıkıştırırsa ona göre home office'den para alıyormuş..Yani her türlü dolabı çeviriyorlar.
Türkiyeden yapılan her 10 başvurudan sadece 2 sine vize veriliyor..Bu vize türünü türkiyeden almak milli piyangonun sana vurması gibi birşey...yani çok zor.
inflames22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2010   #4
murat959
Kıdemli Üye

Alıntı:
inflames22´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1 nisanda İnternet cafe işi üzerine başvurda bulundum.herşeyim tamamdı fakat red aldım.ingilteredeki mahkemeye itirazda bulundum,mahkeme davayı ekim ayına erteledi..böylece bende bu sevdadan vazgeçmiş oldum..mahkemeyi beklemeyeceğim
Ayrıca avukatımın söylediğine göre seninle yaptıkları mülakatta vize görevlisi seni ne kadar sıkıştırırsa ona göre home office'den para alıyormuş..Yani her türlü dolabı çeviriyorlar.
Türkiyeden yapılan her 10 başvurudan sadece 2 sine vize veriliyor..Bu vize türünü türkiyeden almak milli piyangonun sana vurması gibi birşey...yani çok zor.
paylaşımın için teşekkürler eminim birçok arkadaşa fikir verecektir
Alt 12.07.2010   #5
murat959
Kıdemli Üye

Alıntı:
inflames22´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hangi firma aracılığıyla başvurdun sakıncası yoksa açıklarmısın
Alt 14.07.2010   #6
murat959
Kıdemli Üye

Alıntı:
murat959´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hangi firma aracılığıyla başvurdun sakıncası yoksa açıklarmısın
yokmu başka başvuran?
Alt 25.07.2010   #7
murat959
Kıdemli Üye

son dönemde Ankara anlaşmasına başvuran arkadaşlar deneyimleriniz paylaşın bizlerde faydalanalım olumlu olumsuz aldığınız cevaplar nedir aracı firmalarla yaşadıklarınız tüm bunları paylaşırsanız eminim herkese faydası olur
Alt 28.07.2010   #8
cezbe46
Çaylak Üye

Yazılar: 10
selamlar ankara anlasmasi hakkinda bilgilerimi sunmak istiyorum

ben londraya ogrenci vizesi ile geldim 1 yil aradan sonra ankara anlasmasina basvurdum.devaminda etrafimdaki bircok arkadsima yol gosterdim ve onlarda hizli bi sekilde aldilar.burdan medyayi cok iyi takip ediyorum buraya gelmedende cok arastirdim
turkiyeden bu vize isini basaran cok fazla deil arkadas yazmis internet cafe.
turkiyeden bu vize olayi cok zor ama gelin gorunki buraya gelindiginde ve basvuruldugunda peynir ekmek misali veriliyor. benim size tavsiyem 6 aylikda olsa ogrenci olarak geliniz ve son 2 ayda hemen basvurunuzu yapin ve rahat edin saygilarrr
cezbe46 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2010   #9
murat959
Kıdemli Üye

Alıntı:
cezbe46´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben londraya ogrenci vizesi ile geldim 1 yil aradan sonra ankara anlasmasina basvurdum.devaminda etrafimdaki bircok arkadsima yol gosterdim ve onlarda hizli bi sekilde aldilar.burdan medyayi cok iyi takip ediyorum buraya gelmedende cok arastirdim
turkiyeden bu vize isini basaran cok fazla deil arkadas yazmis internet cafe.
turkiyeden bu vize olayi cok zor ama gelin gorunki buraya gelindiginde ve basvuruldugunda peynir ekmek misali veriliyor. benim size tavsiyem 6 aylikda olsa ogrenci olarak geliniz ve son 2 ayda hemen basvurunuzu yapin ve rahat edin saygilarrr
değerli kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim umarım herkes faydalanır ancak bir düzeltme yapmak isterim yanılıyorsam düzelt ingiltereye öğrenci ve aupair vizesiyle gelenler mart ayından bu yana ankara antlaşmasından faydalanamıyor şu an sadece ziyaretçi vizesiyle gelenlere başvuru hakkı tanınıyor
Alt 28.07.2010   #10
dreet_can
Kıdemli Üye

Yazılar: 205
bende vıze aldım turıst ayın 16 sından gıdıcem uk a . ankara antlaşması ıcın basvuru yapıcam ama burdan ne tur evraklar yada hangı belgelerın görutrmem gerektıgını bılmıyorum ve ayrıca orda neler yapmam geretıgınıde . eger bunları acıklyacak olursanız ınanın cok harıka olur sımdıden cok saolun
dreet_can isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil