Türkiye'ye dönüyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 10.10.2009   #1
yeniceri
Üye

Yazılar: 57
Ankara anlasmasi !!!

arkadaslar bu ankara anlasmasindan oturum alanlar cocuk yardimi alabiliyormu boyle bir haklari varmi,benim bildigim kadariyla suresiz oturum alana kadar bu tur yardimlari alamiyorlar,ama bir yerde okudugum bir yazida ankara anlasmasindan 1 yillik oturumu olan bir kisi aldigini yazmis,bu konuda bilgisi olanlar paylasirlarsa bir cok arkadasa yardimci olmus olacagiz..
yeniceri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2009   #2
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
Alıntı:
yeniceri´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar bu ankara anlasmasindan oturum alanlar cocuk yardimi alabiliyormu boyle bir haklari varmi,benim bildigim kadariyla suresiz oturum alana kadar bu tur yardimlari alamiyorlar,ama bir yerde okudugum bir yazida ankara anlasmasindan 1 yillik oturumu olan bir kisi aldigini yazmis,bu konuda bilgisi olanlar paylasirlarsa bir cok arkadasa yardimci olmus olacagiz..
bildigim kadariyla 1+3 yil vize aldiktan sonra ankara anlasmasi ile ve akabinda suresiz oturum aldiktan sonra devlet yardimlarindan faydalanabilirsin. zaten basta kosul koyuyorlar, devletten yardim aalmadan kendi kendine gecinebilirmisin, yapacagin is ile buna imkan varmi diye.. ankara anlasmasi ile 1 paund bile devlet yardimi alamazsin
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2009   #3
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Yeniceri Sen alamazsin ama esin alir aciklik getireyim,
Sen Ankara anlasmasina basvurdun vizeni aldim arkandan aileninde vizesini bunun uzerinden yaptin ve Child Benefite basvurdu (esin) o alir cunku kadinlarin hakki var ama senin malesef yok.
hatta Tax Credit bile cekebilir.

www.direct.gov.uk adresine girersen herseyi ogrenebilirsin.

bu arada Ankara anlasmasi diye baslik atmissin ama cogu kisi basligi okudugu zaman vize ile ilgili oldugunu dusunecek ama sorun tamamen farkli.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2009   #4
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeniceri Sen alamazsin ama esin alir aciklik getireyim,
Sen Ankara anlasmasina basvurdun vizeni aldim arkandan aileninde vizesini bunun uzerinden yaptin ve Child Benefite basvurdu (esin) o alir cunku kadinlarin hakki var ama senin malesef yok.
hatta Tax Credit bile cekebilir.

www.direct.gov.uk adresine girersen herseyi ogrenebilirsin.

bu arada Ankara anlasmasi diye baslik atmissin ama cogu kisi basligi okudugu zaman vize ile ilgili oldugunu dusunecek ama sorun tamamen farkli.
aaa öylemi. bak bilmiyordum. ben şimdi ankara anlaşmasından vizemi alınca eşimi getirsem, eşim kendinden ve çocuklardan dolayı yardım alabiliyormu?

süpermiş.. öğrendiğimiz iyi oldu. güzel bir bilgiye daha sahip oldum ilerde işe yarar belki
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2009   #5
sirlan
Kıdemli Üye

Sen o asamaya gel ben seni yonlendiririm. Sorun yok ben hep buralardayim
Alt 12.10.2009   #6
ceza
Kıdemli Üye

Yazılar: 311
arkadasim 3 yili dolduruyoruz suan ama yardim alamiyoruz seneye limitsiz oturum alinca yani 4 seneyi doldurunca alacagiz

Konu ceza tarafından (12.10.2009 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.
ceza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2009   #7
yeniceri
Üye

Yazılar: 57
ceza kardesim bak insanlar bu konularda cok yanlis yonlendiriliyorlar ozellikle avukatlar tarafindan,yukarida saolsun arkadas izah etmis demekki alanlarda varmis arastirmakta fayda var.
yeniceri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2009   #8
sirlan
Kıdemli Üye

benim esim aliyor ve pasaportunda work permit var ve bunu bize Advice Boureau onerdi. biz kendi kafamizdan almadik ve yapmadik. Resmi kanallar bizi yonlendirdi sizde yakininizdaki Advice Bourea uya ugrayin tamamen bedava sorunuzu sorun cevabinizi alin. bu kadar basit.
Alt 12.10.2009   #9
ceza
Kıdemli Üye

Yazılar: 311
Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
benim esim aliyor ve pasaportunda work permit var ve bunu bize Advice Boureau onerdi. biz kendi kafamizdan almadik ve yapmadik. Resmi kanallar bizi yonlendirdi sizde yakininizdaki Advice Bourea uya ugrayin tamamen bedava sorunuzu sorun cevabinizi alin. bu kadar basit.
dogrudur arkadasim alanlar vardir senin vizen kac senelik suan yani 4 seneyi tamamladinmi hangi asamadasin?
ceza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.10.2009   #10
sirlan
Kıdemli Üye

Alıntı:
ceza´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dogrudur arkadasim alanlar vardir senin vizen kac senelik suan yani 4 seneyi tamamladinmi hangi asamadasin?
5 yillik Work Permit ve 2 sene bitti benim esim 2009 yilinin mayis ayindan itibaren almaya basladi Kendisi calismiyor Ev hanimi ve 1 adet Oglan var 4 yasinda okula gidiyor.

Seçenekler
Stil