manchester a yeni geldim ama hiç türk göremedim lütfen yardım edin hiç arkdaşım yok sap sap geziyorum sokaklarda yardım lütfen eğer manchetser da olan varsa görüşelim???
Slm arkasim bende Birmingham dayim senin yasadiklarini bende yasadim bi turk gormeden aylarimi gecirdim, cok sinirlerim bozuldu soyle oturup saatlerce sohbet edicek birilerini aradim ama maalesef bulunmuyo yabanci bir suru arkadasim iyi cocuklar hepsi ama nedense bir turkun yerini tutmuyo
Arkadaşlar,
Genelde İngiltereye gidenler Türklerin çokluğundan yakınır sizin ki tam tersi olmuş.
Moralinizi sakın bozmayın bi defa.
Türkçe konuşmamanın ingilizcenize çok faydası olduğunu unutmayın çok sıkıldaysınız size tavsiyem ucuz biletlerden alıp Türkiyede bir iki hafta tatil yapmanız..
Arkadaşlar,
Genelde İngiltereye gidenler Türklerin çokluğundan yakınır sizin ki tam tersi olmuş.
Moralinizi sakın bozmayın bi defa.
Türkçe konuşmamanın ingilizcenize çok faydası olduğunu unutmayın çok sıkıldaysınız size tavsiyem ucuz biletlerden alıp Türkiyede bir iki hafta tatil yapmanız..
Iyi demissin hos demissin
Keske hersey kolay olsa oyle zaten 7 gun disardayim, bos zamanimda ancak ders calisiyorum zaman cok cabuk geciyor ancak yazlari maksimum iki hafta gelebiliyorum Turkiyeye. Yani bi laf vardir yasamadan bilinmez, kesinlikle dogru, hos 1 yil oldu ben artik dilde sorunum cok yok zaten gunler o kadar hizliki ben bile sasiriyorum bazen unutuyorum gidiyo diger seyleri.
Londra da turk coktur kesinlikle tatil amacli gelinmiyosa londrayi onermiyorum kimseye hem dili ogrenmek uzun suruyor hemde iyi aksan edinemiyosun. Tabi bu lafim maksimum 1 yil kalacaklar icin gecerli eger uni okumaya geliyorsa her yere gelebilirsin.
merhaba bende manchester "dayim,eger hala buralardaysan bazi sorularim olacak,
sor arkadasım bana sor anasını satayım manchesterdaki kebapcılar bile turk deil kız arkdasımız vardı oda gitti ulkesine! moralim cok bozuk anasını satayım manchesterda olanlar varsa goruselim hakketten ben fırat
Bu mesajlardan ne anlıyoruz ?
Vatan Sevgisini, ülke hasretini.
NE alkası war byceycey sadece turkce konusmak istiyorum ve guvenılebılır bı kac arkadas bulmak istiyorum vatanı heralde seviyoruz vatan sevgisi demek avrupayı gezmemek anlamına gelmıyor ayrıca ingiltereyide cok seviyorum uzun yıllarda burda yasamak isterim bu kadarda milliyetci olma bence