İngilizce ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngilizce »

Allah'ım ya ben inglizce öğrenmek istiyorummm!!!

Seçenekler Stil
Alt 15.05.2006   #1
the apprentice
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Allah'ım ya ben inglizce öğrenmek istiyorummm!!!

abi hangi siteye girsem mutlaka ingilizce bilgisi gerektircek bir takım linkler mevcut!hele programlar deli olucam hiç birini adam gibi kullanamıyorum!!!evet karar verdim bu lanet dili öğrenicem!!ama nasıl?diye düşündüm ve çareyi yabancı ülkede buldum diye düşünüyorum!!!valla ben anlamam bu işlerden ama çok kabarık fiyatlar sunuyor bir kaç adres.....yani oha falan olmadım desem yalan söylemiş olurum!!!ama mecbur gidicem artık bir dil kursuna da bu konuda derin yardımlar bekliyorum!bide bu sitedekiler ingiltere'de yaşıyo galiba umarım yardımcı olurlar!!ha bu arada olmazsa artık bir bankadan kredi cekceğiz heralde
the apprentice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.05.2006   #2
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Göreceli olarak daha uygun fiyatlı okullar da var özellikle londra'da gerçi onlarda da kalite düşüyor ama... evet çok ucuz değil o kesin
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2006   #3
safakx
Çaylak Üye

Yazılar: 12
vala dostm bende ilk başlarda ucuz okul aradım ama bu arayış vize de sıkıntı yaşamama ve red olmasına neden oldu. neden bu okul?neden ucuz bir okul?daha ii eğitim verebilen okullarda var onları neden tercih etmedin gibi sorularla karşılaştım...benden sana söylemesi eğer londra da dil öğrenmek,her kültürden insanlarla iletişim kurmak ve aktivitelerden faydalanman için keseniin ağzını açman gerekiyor..
safakx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #4
Mete_
Üye

Yazılar: 82
ingilizceyi TR dede ogrenebilirsin, burya gelirsen +konusmayi ogrenirsin. Ama bir ise basvurdunmu Ingilterede okudum dersen, o zmn bir cok sey degisir iste.
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #5
manchesterdabirturk
Üye

Yazılar: 92
Bence o arkadaş ingiltere'ye gidip İngilizce öğrenmiştir bile, hiç yormayın kendinizi
baksanıza Mayıs 2006
manchesterdabirturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008   #6
KIRMIZI07
Çaylak Üye

Yazılar: 20
Alıntı:
manchesterdabirturk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence o arkadaş ingiltere'ye gidip İngilizce öğrenmiştir bile, hiç yormayın kendinizi
baksanıza Mayıs 2006
çok ıyı cvp tı yaa
KIRMIZI07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil