abi hangi siteye girsem mutlaka ingilizce bilgisi gerektircek bir takım linkler mevcut!hele programlar deli olucam hiç birini adam gibi kullanamıyorum!!!evet karar verdim bu lanet dili öğrenicem!!ama nasıl?diye düşündüm ve çareyi yabancı ülkede buldum diye düşünüyorum!!!valla ben anlamam bu işlerden ama çok kabarık fiyatlar sunuyor bir kaç adres.....yani oha falan olmadım desem yalan söylemiş olurum!!!ama mecbur gidicem artık bir dil kursuna da bu konuda derin yardımlar bekliyorum!bide bu sitedekiler ingiltere'de yaşıyo galiba umarım yardımcı olurlar!!ha bu arada olmazsa artık bir bankadan kredi cekceğiz heralde
vala dostm bende ilk başlarda ucuz okul aradım ama bu arayış vize de sıkıntı yaşamama ve red olmasına neden oldu. neden bu okul?neden ucuz bir okul?daha ii eğitim verebilen okullarda var onları neden tercih etmedin gibi sorularla karşılaştım...benden sana söylemesi eğer londra da dil öğrenmek,her kültürden insanlarla iletişim kurmak ve aktivitelerden faydalanman için keseniin ağzını açman gerekiyor..
ingilizceyi TR dede ogrenebilirsin, burya gelirsen +konusmayi ogrenirsin. Ama bir ise basvurdunmu Ingilterede okudum dersen, o zmn bir cok sey degisir iste.