İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 17.08.2010   #1
isa
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Allah rizasi için yardim

merhaba ben 18 yaşındayım profosyonel bayan kuaförüyüm 8 senedir bu işi yapıyorum bi müşterim ingiltereye gitmiş ti bi kaç sene önce beni aldırtmak istiyor iş bulmuş bana çalışacağım bayan kuaförünun sahibi davetiye yollayacak bana ilk olarak turist olarak gidip ankara antlaşması ile çalışma izni alcaklarmış bana hesabımda en fazla 4 bin tl var oraya gidince bu işlemlerim ne kadar masrafı olur gitme şansım nedir para dışında başka neler yapmalıyım yada en kolay hangi yola gidebilirim yardımlarınızı bekliyorum babamın üstüne 70 dönüm kadar arazi var orta okul mezunuyum fikirlerinizi bekliyorum
isa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010   #2
tarikbellikli
Kıdemli Üye

Yazılar: 118
Dostum merhaba...
Ilk olarak hesabinda biraz fazla para bulunmasi gerekiyor zannederim o biraz yetersiz kalabilir...
Burda Ankara anlasmasinin bedeli 2 gun once gazetede bakmistim herey dahil 1 yillik planiyla birlikte 600 pound filan yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam...
Kuafor olarak gelip burda koltuk kiralayaip onunla Ankara anlasmasina basvuran arkadaslar olmus..
Gitme sansi tamamen ordaki belgelerini inceleyecek gorevlinin elinde olan birsey ne kadar yeterli ve dogru evrak verirsen o kadar olumlu olur diye dusunuyorum..
Arazi degilde ev filan varsa kendi uzerine yaptirisan faydasi olabilir tasinmaz mal kendi ustunde olursa..
fakat en onemlisi galiba para kardes
tarikbellikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010   #3
isa
Çaylak Üye

çok saog verdigin bilgiler için oradaki bnm aldıracak olan kişinin avukatu ankara anlaşmasına başvuracak o ilgilenecek eğer vizeyi alamassam ücret almayacağım diyor vizeyi alınca para alcakmış birde tam olarak ne kadar tl hesabı ayrıca bi sorum daha olacak oraya gidersem kısmet olurda para kazanabilirmiyim herkez diyorki güzel maaş alırsın ama hayat orda çok pahalı aldığın para tamamen harcamalarına gider dediler bnm amacım daha iyi bi yaşam için oraya gidiyorum verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim
Alt 18.08.2010   #4
haika
Üye

Yazılar: 46
bir daha düşün

Alıntı:
isa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok saog verdigin bilgiler için oradaki bnm aldıracak olan kişinin avukatu ankara anlaşmasına başvuracak o ilgilenecek eğer vizeyi alamassam ücret almayacağım diyor vizeyi alınca para alcakmış birde tam olarak ne kadar tl hesabı ayrıca bi sorum daha olacak oraya gidersem kısmet olurda para kazanabilirmiyim herkez diyorki güzel maaş alırsın ama hayat orda çok pahalı aldığın para tamamen harcamalarına gider dediler bnm amacım daha iyi bi yaşam için oraya gidiyorum verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim
dostum öncelikle bir daha düşün derim ben sana ...
ben 2 yıldır burdayım.ama her gecen gun turkıye yı bıraz daha ozluyorum.eyer işlerin yolunda deyılse biraza daha ugrak ver.sonucta hıc bılmedıgın bır ulke ye gelıceksın.burası cennet deyıl .
para kazanma ısıne gelınce burdakı mınunum ucret saatı 5_6 pound dan baslar.senın yasam alıskanlıklarınla alakalı para bırıktırmen .
haika isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010   #5
isa
Çaylak Üye

arkadaşlar fikir veren yokmu hiç başka nasıl gidebilirim yaşımı genel bilgilerimi soyledim bi yolu olmalı

Konu isa tarafından (18.08.2010 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.

Seçenekler
Stil