Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

ALLAH INI SEVEN YARDIM ETSIN BU COCUGA.................

Seçenekler Stil
Alt 10.02.2008   #1
thissme
Çaylak Üye

Yazılar: 10
ALLAH INI SEVEN YARDIM ETSIN BU COCUGA.................

mrb.ben otelde calısırken bır ıngılız bayanla tanıstım ve hala beraberız.1 yıl oldu.sımdı bız evlenmeye karar verdık.oncelıkle aylardır takıp edıorum ama hala benı tatmın edıcek bı cvb bulamdım.sorum su.... ben 21 yasındayım ve 2009 subat ayına kadr tecıllıym.ama ben bu kızı cok sevıyorum ve bırakmak ıstemıyorum.ve 2008 nısan ayında evlenıp evlılık vısezı ve yerlesım vızesı almak ıcın basvuru yapıcaz.onun maddı durumu ıyı.ve calısıor yanı devletten yardım falen almıor.aceba konsolosluk bı sorun cıkarır mı benım vısa ıcın??? ltfen yardım edım bu benım hayatım sozkonusu....sımdıden cok tessukkur ederım
thissme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #2
bi dost
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Merhaba
Oncelikle evliligin gercek oldugunu kanitlaman lazim.or: eski fotolar, yazismalar,vs..bayanin ziyaretleri yani tr'ye giris cikic vizeleri... ikincisi de senin de bu arada bos bi adam olmadigi gostermen lazim.varsa para , mal, egitim duzeyini gosteren diplomalar, referanlar vs cok yardimci olur. bi de esin orda sana bi is bulabilirse ve isverende ben bu sahisa ingiltereye gelince is vercem diye ayrintili bir mektup yazarsa cok iyi olur. en onemlisi bayanin maddi durumu aslinda ama siz durumu iyi dediniz.bunu orijinal belgelerle kanitlamasi lazim.ev,para, maas bodrosu, arabasi, birikimleri.. Allah yardimcin olsun. Askerligi de o kadar sorun etme.Kimse kacmiyor.gelip yaparsin bedelli veya 1bucuk yil. Mutluluklar dilerim
bi dost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #3
thissme
Çaylak Üye

Yazılar: 10
cok tesekkur ederım kardes.benı aydınlattın yaw cvb ın cok tesekkur edrım.allah herkese yardım etsın....
thissme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil