arkadaslar aslinda alisveris cok genel bir konu ama oncelikle benim icin su an acil bir sorun var... yakinda turkiyeye tatil icin gidicem ve ese dosta ufak tefek hediyelikler almak istiyorum..daha dogrusu onlar istiyolar
Londra'da en uygun ucuz hediyelik esyalari nerede bulabilirim ?..
uzerinde bayrak desenli londra hediyeliklerinden bahsetmiyorum ama....
yine ingiliz isi ama daha farkli seyler bulabilecegim neresi vardir?
bak canim arkadasim bence hediye olayina fazla girme. sonra niye aldin hic gerek yoktu diyorlar. ailenden para isteyecegin zamanda paran yoksa niye alisveris yaptin diyorlar. nothinghill pazarinda 1 pound a hediyelikler var ordan al beni hasta etme. fazla para harcama sonra lazim olacak ona gore. :evil: biraz laf dinle...
sevgili diler arkadasim burdan sallamasi kolay haftasonu niye bunlardan bahsetmedin bakiim bana ) seni ben bi hasta edicem ama internet ortamini germiyim simdi
ayrica arkadaslar cok ciiddiyim bildiginiz yerler varsa paylasalim..dilerin dedikleri dogru ama benim tanidiklarim istiyor artik herkese caktirmadan ufak tefek biseyler hediye etmezsem icim rahat etmez, ben kendim sahsen yani
arkadaslar beni hasta etmeyin nothill pazarinin tam yerini tarif edemem. sora sora bulucan walla. nerde kalabalik var orayi takip et. zaten cok meshur bir yer. bu exclamation tam dayaklik aslinda ama onu cok seviyom ben. paranizi harcamayin arkadaslar. bu arada hammersmith de cok ucuz. ulasimda kolay. 5 pounda neler var. kazaklar, pantolonlar ve cok da hos yani. hammersmith de indiginiz metronun icin pasaj icinde bir suru magaza var.
bye