İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 18.09.2007   #1
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
alisveris

arkadaslar aslinda alisveris cok genel bir konu ama oncelikle benim icin su an acil bir sorun var... yakinda turkiyeye tatil icin gidicem ve ese dosta ufak tefek hediyelikler almak istiyorum..daha dogrusu onlar istiyolar
Londra'da en uygun ucuz hediyelik esyalari nerede bulabilirim ?..
uzerinde bayrak desenli londra hediyeliklerinden bahsetmiyorum ama....
yine ingiliz isi ama daha farkli seyler bulabilecegim neresi vardir?

tesekkurler
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2007   #2
Diler
Çaylak Üye

Yazılar: 9
bak canim arkadasim bence hediye olayina fazla girme. sonra niye aldin hic gerek yoktu diyorlar. ailenden para isteyecegin zamanda paran yoksa niye alisveris yaptin diyorlar. nothinghill pazarinda 1 pound a hediyelikler var ordan al beni hasta etme. fazla para harcama sonra lazim olacak ona gore. :evil: biraz laf dinle...
Diler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2007   #3
birdirbir
Çaylak Üye

Yazılar: 27
diler ikide vursaydın adama ya
birdirbir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2007   #4
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
sevgili diler arkadasim burdan sallamasi kolay haftasonu niye bunlardan bahsetmedin bakiim bana ) seni ben bi hasta edicem ama internet ortamini germiyim simdi

ayrica arkadaslar cok ciiddiyim bildiginiz yerler varsa paylasalim..dilerin dedikleri dogru ama benim tanidiklarim istiyor artik herkese caktirmadan ufak tefek biseyler hediye etmezsem icim rahat etmez, ben kendim sahsen yani
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007   #5
Diler
Çaylak Üye

Yazılar: 9
arkadaslar beni hasta etmeyin nothill pazarinin tam yerini tarif edemem. sora sora bulucan walla. nerde kalabalik var orayi takip et. zaten cok meshur bir yer. bu exclamation tam dayaklik aslinda ama onu cok seviyom ben. paranizi harcamayin arkadaslar. bu arada hammersmith de cok ucuz. ulasimda kolay. 5 pounda neler var. kazaklar, pantolonlar ve cok da hos yani. hammersmith de indiginiz metronun icin pasaj icinde bir suru magaza var.
bye
Diler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2009   #6
chalupa
Çaylak Üye

Yazılar: 17
zone 1 de ucuz alışveriş yapabileceğim tavsiye edebileceğiniz yerler nerelerdir arkadaşlar ?
chalupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil