Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyecegim;
Londraya gelirken geliş - dönüş uçak bileti almıştım. Ama şimdi geldiğimden daha fazla eşyam var ve havaalanında kilo başına çok fazla ücret istiyorlar. Aldıgım bilete internetten bağaj ücreti ekletil daha ucuza getirme şansım varmı ? bilen varsa yazarsa sevirinim.
saniyorum ekleyebilirsin. Hangi havayolu sirketinden aldin bilmiyorum ama, internet sitesinden neden denemiyorsun. Ucus bilgilerini ac, degisiklik yapabiliyor musun kontrol et. Yoksa burada tirlar da kargo tasimaciligi yapiyor galiba, ne kadar guvenlidir bilmiyorum hic denemedim fakat kilogram basina 2 pound mu ne aliyorlardi. Sen yine de saglam yolu dene derim arkadasim.
Bir de 19 Mart'ta Londra'dan Istanbul'a ucmak isteyen, 22 Mart'ta da geri donmek isteyen birisi olursa bana haber ver lutfen Biletlerimi satmam lazim da
thy pegasus bıletın ıcınde verıyor zaten bır tane bagaj ve el bagajını sen tahmınımce easyden almıssın onuda ınternetten referans kodunu sıtesıne gırdıgınde ekleyebılırsın cok kolay.
Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyecegim;
Londraya gelirken geliş - dönüş uçak bileti almıştım. Ama şimdi geldiğimden daha fazla eşyam var ve havaalanında kilo başına çok fazla ücret istiyorlar. Aldıgım bilete internetten bağaj ücreti ekletil daha ucuza getirme şansım varmı ? bilen varsa yazarsa sevirinim.
arkadaşım sız galıba dondunuz turkıyeye. ekstra bagajı denedınız mı ?
nasıl oluyo bı bılgı verırsenız cok mutlu olurum.