Türkiye'ye dönüyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 26.02.2010   #1
Meta
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Exclamation Alınık O2 Hat

Türkiye'ye dönen, dönecek arkadaslardan bir ricam olacak.

İngiltere'de bulunduğum zaman iphone telefon almıştım. Şuan telefonu restore ettim fakat aktive etmem için bir adet O2 Pay&go hatta ihtiyacım var. Elinde var olan yada dönerken getirecek varsa fiyatta anlaşıp almak istiyorum. İçinde para yüklü olması gerekmiyor. Sadece hatta ihtiyacım var.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkürler.
Meta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2010   #2
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
Alıntı:
Meta´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiye'ye dönen, dönecek arkadaslardan bir ricam olacak.

İngiltere'de bulunduğum zaman iphone telefon almıştım. Şuan telefonu restore ettim fakat aktive etmem için bir adet O2 Pay&go hatta ihtiyacım var. Elinde var olan yada dönerken getirecek varsa fiyatta anlaşıp almak istiyorum. İçinde para yüklü olması gerekmiyor. Sadece hatta ihtiyacım var.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkürler.
suan turkiyedesin anladigim kadariyla o2 hatti kontursuz bedava veriyolar yada marketde 99p ozelden adresini gonder ben gonderiyim sana
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2010   #3
zaferns
Çaylak Üye

Yazılar: 1
slm

Alıntı:
ozgur cocuk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
suan turkiyedesin anladigim kadariyla o2 hatti kontursuz bedava veriyolar yada marketde 99p ozelden adresini gonder ben gonderiyim sana
böyle bir iyilik yaparsan bende almak isterim [email]zaferns@mynet.com.tr[/email] msn adresim eklersen çok sevinirim...
zaferns isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2010   #4
isosem19
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Arkadaşlar bana O2 hat lazım pay&go sanırım ismi herhangi bir ücreti var mı bilmiyorum iphone'nu unlock yapmak için gerekiyor.Eğer bana İngiltere'den gönderebilcek varsa mail adresime:isosem19@hotmail.com msj atsın.Kendisine çok duacı olurum şimdiden teşekkür ederim..
isosem19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2010   #5
mehmetmeteorman
Çaylak Üye

Yazılar: 1
arkadaslar bana da o2 hattı gerek 15 euroluk yüklü olmalıymış temin etmemde bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı
mehmetmeteorman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil