Kardeş hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bi sorum olacak. Ben de bir yıllık eğitim için okuldan mektup (manchester) aldım ve diğer evrakları da tamamladım. Şuan aklımdaki tek soru hesabımdaki para. Şuan hesabımda 15000 ytl. var. Bu sorun olur mu acaba? Evraklarımı ingilizceye de çevirttim. Bu konuda bana yardımcı olur musun?,
Dostum 1 yıllık kursu maliyeti nekadar bunu düşün ve yanına yaklaşık olarak ayda en az 700 sterlin koy ve hesapla okullun maliyeti bilmediğimde sana söyliceklerim bunlar ve tapu,katıldığın sertifika programları,kurs belgelerin,kıra belgeleri hepsini de dosyaya ekle ve ne mezunusun ayrıntı bilgi verilsen yardımcı olurum bu konuda danışmanlık şirketlerine gide gele tecrübe kazandım hoşçakal
Verdiğin cevap için teşekkür ederim kardeş. Eğitim 1 yıl olacak. Okul bedeli 1620 pound 500 pound deposit verdim. aylık 260 pound kalma masrafını belgeler ile ispatladım. şuan hesapta 17.000 ytl. var. 2 tane ev tapusu babamın maaş makbuzu ve diğer evrakları tamamladım sence en zayıf noktam neresi?