Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 19.04.2010   #1
cenkjc
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Question Aile ziyareti vizesi

Arkadaslar meraba ben temmuz ayinda kuzenimin yanina ziyaret amaci ile gidiyorum. Vize islemlerine baslayacaktım ancak kafam karıştı. Şirket aracılığı ile mi vize almalıyım yoksa kendim mi başvursam işin içinden çıkamadım. İngilicem var. Şirket bana ne kadar katkı sağlayabilir acaba hiç şirket aracılığı ile vize almış olan var mı?
cenkjc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2010   #2
ibrahim923
Kıdemli Üye

Yazılar: 155
Alıntı:
cenkjc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar meraba ben temmuz ayinda kuzenimin yanina ziyaret amaci ile gidiyorum. Vize islemlerine baslayacaktım ancak kafam karıştı. Şirket aracılığı ile mi vize almalıyım yoksa kendim mi başvursam işin içinden çıkamadım. İngilicem var. Şirket bana ne kadar katkı sağlayabilir acaba hiç şirket aracılığı ile vize almış olan var mı?
şirket derken sanirim çalıştığın işyerinden bahsediyorsun..öyle değil mi?şirket sana vize almaz sadece sana referans olabilir.eğer bir şirkette çalışıyorsan izin kağıdı alarak gitmen sana fayda sağlayacaktır.tabi şirkette en az bir sene çalışmış olman ve şirketin sana belirttiğin tarihte izin vermesi gerekiyor..ziyaretten döndüğün zaman şirketteki görevine devam edeceğini kanıtlayıcı şeyler göstermen gerekecektir.
eğer bir yerde çalışmadığını belirtirsen vize memuru senin geçmiş yıllarda ne yaptığını sana soracak/araştıracaktır.bu nedenle çalıştığın işyerinden çalışma belgesi ve izin kağıdı almanın senin için yararı büyük olacaktır.bol şans
ibrahim923 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil