İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

Aile yanında konaklama hakkında soru

Seçenekler Stil
Alt 22.02.2008   #1
Wrathchild
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Aile yanında konaklama hakkında soru

Hepinize selam. Bu konuda fikir almak için gerçekten çok güzel bir platform oluşturulmuş. Bu konuda sizleri tebrik ederim.
Benim sormak istediğim konu ise şu. Ben okuldan sonra en az bir sene ingilterede kalmayı düşünüyorum. Fakat dil okulu ve ya master için değil. Sadece aile yanı konaklama. Bazı duyumlar almıştım. İngiletereye gidip yerleştiğin evin çocuğuna bakıcılık yapıyormuşsun. Bunun bir doğruluğu var mı? Varsa bunu organize eden bir program var mı?
Wrathchild isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008   #2
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
evet böyle bi program var,ve çok çok çok yaygın,sitedeki başlıklarda A U PAİR diye bi başlık var,bunun adı odur..tüm ayrıntılar orda..bu arada

bayan mısınız , bay mı?
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008   #3
Wrathchild
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim barish. Bay olmam bir sorun teşkil etmez umarım...
Wrathchild isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008   #4
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
Bay san işin biraz daha zor,ama bay olarak Au pair programına dahil olan bir çok arkadaşımız var..istersen biraz araştır,daha sonra aklına takılan olursa buraya yazarsın..
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil