İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

aile yanında İnternete girmek

Seçenekler Stil
Alt 10.02.2008   #1
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
aile yanında İnternete girmek

Arkadaşlar meraba çok kısa bi sorum var,oraya gelınce laptop u getirirsem,aile yanında girebilirmiyim?
internet ailede yoksa nası gircem?,illa ki wireless olan bi alanda mı bulunmam lazım?
bu konuda aydınlatırsanız sevinirim?
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008   #2
barish
Britanya Polisi

wireless aile yanında nası olacak ki:S wireles restoranlarda,mağazalrda,otelllerde..bu tarz yerlerde olur ya:S

aile yanında nasıl bağlanacağımı soruyorum..ayrıca kablolu olarak nası olur? modem almak,hesap açtırmak flnn..?
Alt 16.02.2008   #3
barish
Britanya Polisi

tmm OnurData saol..
Alt 02.03.2008   #4
wanna go
Çaylak Üye

Yazılar: 27
arkadaşlar benm bi sorum olucak ; ingiltereye laptopsız gitsek ailenin bilgisayarını kullanmamız mümkün mü yoksa cafe falan mı bulmak lazım ??

bi de ben bazı ailelerin au-pairlerine laptop sagladığını duydum.. doğruluk payını ögrenmek istiyorum ...
wanna go isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2008   #5
emel@all
Çaylak Üye

Yazılar: 12
ailede yoksa mumkun olmaz saniyorum ama internet yaygin baya,gelmeden aileye de sorarsan ii olur.onun dsinda laptop saglayan aileler de var,benim bi arkadasim da var mesela ama bunu garanti edemezsin tabi,buarada aile yaninda wireless da gayet mumkun,sasirtici bir durum gibi gelmisti bana da ama evde wireless var bizimkilerde,ustelik bole sirin kucuk bi kasabadayz yanikizlarin bilgisayarni kullaniyorum istedgm zaman,ama aksamlari hep bilgisayardalar iste mumkun olmuyo pek.bide laptop var kullanmadiklari braz eski,onu da kullanabilirsin dediler ama chargeri bulamadik,sirf prize bagli kullanlamaya da raziyim,bulabilecegm byer varmi arkadaslar ya bi tavsiyesi olan?onu bulup calisiyomu kontrol ettikten sonra laptop desteklemedigi icin wireless icin kart alicam
emel@all isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil