Aarkadaslar merhaba ben aupair im suan calistigim aileden 10 gun sonra ayriliyorum ama henuz bir aile bulamadim ve sitres olmaya basladim
Bildiginiz aile varsa bana bilgi verebilirmisiniz.
Suanda guneyde colliers wood da yasiyorum.
tesekkurler
arkadasin aileden kastettigi -homestay- aile yani konaklamasi degil jedi, aupair olarak cocuk bakicisi isteyen aile ariyor, okulla bir alakasi yok o isin.
ama tabi bir yandan da okula gidiyorsa okuldaki hocalarindan bireysel olarak yardim isteyebilir, yada suan yaninda kaldigi aileden yardim isteyebilir.
sanirim arkadas yapmis bu isleri ve hala bulamamis, uzgunum ama hic bildigim biri yok, acikcasi yanlis yerde ariyorsun birazda, jobcenter yada gumtree yi denemelisin.ki eminim oralarada bakiyorsundur bir umut diye bura yazdin.
cok havada kaldi bu msj da (:
evet bir cok yolu deniyorum.okulda hocalara sormamistim ama ayrilcagimi biliyorlar soylerlerdi heralde bilseler.gumtree den bakiyorum ama genelde eylul yada agustos basi istedikleri icin tenezzul etmiyorlar acele cavap vermeye
bide jobcenter deniyeyim daha once bakmamistim oraya.
en kotusude ben buraya acentayla geldim ama onun burda calistigi acentalardan sadece biri aile onerdi gecen hafta oda london disi.
anlayacaginiz acentadanda bu sefer is cikmadi
evet bir cok yolu deniyorum.okulda hocalara sormamistim ama ayrilcagimi biliyorlar soylerlerdi heralde bilseler.gumtree den bakiyorum ama genelde eylul yada agustos basi istedikleri icin tenezzul etmiyorlar acele cavap vermeye
bide jobcenter deniyeyim daha once bakmamistim oraya.
en kotusude ben buraya acentayla geldim ama onun burda calistigi acentalardan sadece biri aile onerdi gecen hafta oda london disi.
anlayacaginiz acentadanda bu sefer is cikmadi
Selamlar hala aile ariyorsan asagidaki ilanimi oku lutfen...
Merhaba arkadaslar;
Charlton'da (Greenwich yakini) oturan cok degerli cok iyi bir aile halen au-pair aramakta (bayan) .
Okullar yakin zamanda acilacagi icin hemen birini bulmak istiyorlar.
Aile cok cok iyi. Size bunu garanti ederim; cok memnun kalacaksiniz.
Lutfen ilgilenen iletisim bilgilerini bana iletsin.
Sevgiler.
Aarkadaslar merhaba ben aupair im suan calistigim aileden 10 gun sonra ayriliyorum ama henuz bir aile bulamadim ve sitres olmaya basladim
Bildiginiz aile varsa bana bilgi verebilirmisiniz.
Suanda guneyde colliers wood da yasiyorum.
tesekkurler
merhaba adim mustafa esim var 2 tanede kizim var ben kendime birini ariyorum benimle calisacak birini.yaptigimiz is yiyecek festivallerine gidiyoruz panayir gibi her hafta.orda turk yemekleri yapiyorum satiyorum durum yani mersinin tantuni kebabi ve sac kebabi kiyma ve tavuklu.esim ingiliz.kizlarda biri 17 digeride 10 yasinda yorkshierde oturuyoruz york sehrine cok yakin ve leeds e ve manchestere.gelecek kisi bizde kaliyor zaten.ve gunluk 30 paund ta ucret alacak yani cocuk bakacagi yerine bizimle calisacak.eger sana uyarsa telim 07515058722.mailim [email]leomusty@hotmail.com[/email]
Konu leomusty tarafından (10.09.2009 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.