[color=blue]DEGERLI ARKADASLAR
BEN INGILTEREDEYIM. INGILIZCE BILMIYORUM. VE COOK ZORLANIYORUM.AYRICA KALDIGIM BOLGEDE TURK OLMADIGI ICIN COK SIKILIYORUM.BANA BU KONUDA YARDIMCI OLACAKLAR OLURSA COK DUACISI OLURUM. CEVAPLARINIZI ACIL BEKLIYORUM.INANIN COK IHTIYACIM VAR YARDIMLARINIZA. AYRICA INGILTEREDE YASIYAN BIR DOST BULABILIRSEM ONA BURAYLA ILGILI SORULARIMDA OLACAK.SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN... SAYGILARIMLA.[/b]
[color=blue]DEGERLI ARKADASLAR
BEN INGILTEREDEYIM. INGILIZCE BILMIYORUM. VE COOK ZORLANIYORUM.AYRICA KALDIGIM BOLGEDE TURK OLMADIGI ICIN COK SIKILIYORUM.BANA BU KONUDA YARDIMCI OLACAKLAR OLURSA COK DUACISI OLURUM. CEVAPLARINIZI ACIL BEKLIYORUM.INANIN COK IHTIYACIM VAR YARDIMLARINIZA. AYRICA INGILTEREDE YASIYAN BIR DOST BULABILIRSEM ONA BURAYLA ILGILI SORULARIMDA OLACAK.SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN... SAYGILARIMLA.[/b]
selam bilgen
bende ingilteredeyim ingilizce biliyorum ama arkadasim yok dolayisi ile hep yalniz geziorum. ingilterede nerdesin? yardimci olmaktan memnuniyet duyarim
Ingiltereye gelirken bunlarin boyle olacagini hesaba katmak zorundasin, ben geleli bir yil oldu nerdeyse yabanci arkadasalarim var ama bi turkun yerini asla tutmuyor. Bu yuzden kendine yaptigin seylere ve hobilerine ver sen istemesende arkadas edinirsin ama dedigim gibi insa bi turk sohbetini ozluyor, yani arada bir okul bitsede donsem artik diyorum...