Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

acil yardım pasaporttaki fotograf

Seçenekler Stil
Alt 06.06.2007   #1
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
acil yardım pasaporttaki fotograf

bu gün pasaportumun süresini uzatmak için pasaport subeye gittim. 2 sene uzatıcam ve yarın obür gün ingiltere vizesine basvurucam. pasaporttaki fotografta saclarım uzun. fakat su an saclarım kısa ama surat aynı tabiki. ama ne hikmetse ordaki memur bu fotografla vize alamıyacagımı beyan ederek yeni bir pasaport cıkartmam gerektigini soyledi ve ekledi burdan vize alsam bile ingiltere de iceri giremiycegimi soyledi. boyle cok sorun yasıyolarmıs. kendisine aynı durumda maltaya girip bayaa bir sure kaldıgımı ilettim cevap trajik orası malta burası ingiltere adamı almazlar bu halde. falan fismekan simdi yeni pasaport alsam kafadan 350 ytl daha bayılıcam. sizce deger mi yoksa olucagı varsa zaten olur mantıgıyla ilerlemelimiyim ????????? acil yardım plsss
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.06.2007   #2
queen
Çaylak Üye

Yazılar: 28
eger YUZUN IYICE GOZUKUYORSA bi problem olmaz bence, her sacını kestiren pasaportunu yenilemiyor herhalde. asil dikkat etmen gereken vize icin fotograf cektirirken, fotografi istedikleri sekilde yapmaya dikkat et!! kolay gelsin
queen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2007   #3
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
saçlarına kaynak yaptır bence şaka bi tarafa saçın şekli insanı accayip değiştiriyor. bence memur beyin dediğini yap. sonuçta kafalarına göre konuşacaklarını sanmıyorum. benim foto da 3 senelikti, saçlarım kısaydı ama baktı, evirdi çevirdi ben tekrar pasaport çıkart falan diycek sandım, bu idare eder şimdilik dedi öyle girdim uk ye. yok diyorsan, dene öyle girmeyi sonuçtan bizi haberdar edersin.
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil