Forumunuza yeni üye oldum...Oldukça faal olan bir site olduğunu söyledi bir arkadaşım...Arkadaşlar adım ahmet...Bende aupair olmak istiyorum ama erkek olduğum için canımı yakan bir ayrım sözkonusu...Yapamıyorum!Ajanslar hep bayan istiyorlar...Erkek olur diyenlerde 1000 dolar civarında ücret istiyorlar....Bende artık manuel olarak kendim halletmeyi istiyorum...
Arkadaşlar...
Sizden yardım istiyorum...İngiltere'de aupair olmayı çok çok ama ÇOOOK istiyorum!Bu duruma beni zorlayanda kafamdan bir an olsun çıkmayan geleceğe yönelik hedeflerim...Bu mesajı okuyan ve ingiltere'de aupair olan arkadaşlar nolur bana yardım edin...Aile bulmam gerek...Ve siz bu forumdaki arkadaşlar benim tek çaremsiniz....
Nolur bu konuda yardım edin...
Yardımlarınızı bekliyorum...
Hayatım-Herşeyim aupair olmama bağlı...
Lütfen bu konuda bana yardım edin....
dostum bu isteğin şaşırttı beni.para kazanmak içinmi au-pair olmak istiyosun anlamadım.eğer öyleyse acentaların sandwich programları oluyor.6,7 aylık.onlara başvur.eğitim+iş+eğitim diye bir program.iş sırasında seni bir otele yerleştiriyorlar ve otelde kalıyorsun.dönüşümlü olarak otelin çeşitli bölümlerinde çalışarak harçlık alıyosun.eğitimin sırasındada aile yanında kalırsın.çok fazla masrafın olmaz.ve sürekli pratik yapabilirsin.ama tabiki programı iyice araştır.artıları eksileriyle gidenlerden tavsiyeler al.bu arada acentasız bu işlere kalkışma derim.tecrübeli bir acenta ile mutlaka hallet.kolay gelsin :)