Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

ACİL YARDIM !!!!!!....LÜTFEN HERKES OKUSUN....

Seçenekler Stil
Alt 05.12.2007   #1
Confession
Çaylak Üye

Yazılar: 23
ACİL YARDIM !!!!!!....LÜTFEN HERKES OKUSUN....

Arkadaşlar merhaba....

Forumunuza yeni üye oldum...Oldukça faal olan bir site olduğunu söyledi bir arkadaşım...Arkadaşlar adım ahmet...Bende aupair olmak istiyorum ama erkek olduğum için canımı yakan bir ayrım sözkonusu...Yapamıyorum!Ajanslar hep bayan istiyorlar...Erkek olur diyenlerde 1000 dolar civarında ücret istiyorlar....Bende artık manuel olarak kendim halletmeyi istiyorum...

Arkadaşlar...

Sizden yardım istiyorum...İngiltere'de aupair olmayı çok çok ama ÇOOOK istiyorum!Bu duruma beni zorlayanda kafamdan bir an olsun çıkmayan geleceğe yönelik hedeflerim...Bu mesajı okuyan ve ingiltere'de aupair olan arkadaşlar nolur bana yardım edin...Aile bulmam gerek...Ve siz bu forumdaki arkadaşlar benim tek çaremsiniz....
Nolur bu konuda yardım edin...
Yardımlarınızı bekliyorum...
Hayatım-Herşeyim aupair olmama bağlı...
Lütfen bu konuda bana yardım edin....
Confession isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007   #2
serhatyetim
Çaylak Üye

Yazılar: 4
kardesim ne aupair olarak tutturdun al ogrenci vizesi gell..
serhatyetim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007   #3
Dilsad
Çaylak Üye

Yazılar: 8
=)

Google da aratırsan bir sürü site bulabilirsin au-pair iş ilanları olan. Ama bence en sağlamı bir acentaya başvurman.

Ayrıca au-pair olmayı bu kadar istiyor olman bir garip. Hayatın au pair olmana bağlı ise sonunu pek iyi görmüyorum açıkcası.
Dilsad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007   #4
barf
Üye

Yazılar: 42
dostum bu isteğin şaşırttı beni.para kazanmak içinmi au-pair olmak istiyosun anlamadım.eğer öyleyse acentaların sandwich programları oluyor.6,7 aylık.onlara başvur.eğitim+iş+eğitim diye bir program.iş sırasında seni bir otele yerleştiriyorlar ve otelde kalıyorsun.dönüşümlü olarak otelin çeşitli bölümlerinde çalışarak harçlık alıyosun.eğitimin sırasındada aile yanında kalırsın.çok fazla masrafın olmaz.ve sürekli pratik yapabilirsin.ama tabiki programı iyice araştır.artıları eksileriyle gidenlerden tavsiyeler al.bu arada acentasız bu işlere kalkışma derim.tecrübeli bir acenta ile mutlaka hallet.kolay gelsin :)
barf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil