SELAM ARKADASLAR.BEN KIBRIS DAN AILE ZIYARETI VIZESINE BASVURUCAM.ABIM SPONSORUM.BANKADA KENDIME AIT 4000 YTL PARA VAR .AILEMINDE 3000 YTL CIVARINDA HESAPLARI VAR.3 AYLIK MAAS BODROMLA 2 HAFTA IZINLI OLDUGUMA DAIR BLGELERIMDE HAZIR .SIMDI BASVURMADAN ONCE THY DEN GIDIS DONUS UCAK BILETIMI DE AYIRTCAM.SIZE GORE VIZE ALMA SANSIM NEDIR.?YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.SIMDIDEN TESEKKURLER
Bu arada sana tavsiyem bilet almaman yonunde olacaktir cunku vize islemleri olmasi gerekenden daha uzun surmebilmekte.DIKKATINE! bence vizen ciksin hemen alirsin bilet almakta bir problem yasayacagini sanmiyorum.
cevabın icin sagal kardes de benim bileti ayırtmamın nedeni vize alma sansımı kuvvetlendirecegini dusundugum icin.bu arada sen daha basvurdun galiba vizeye.yani alabilirmiyim acaba yoksa red mi yerrim.?daha once basvurmadım onun icin merak ediyorum
sagol kardes insallah sende alırsın.sen nerden basvuruyosun?ben kıbrıs tan basvurucam daha yuksek mis ordan alma sansı .birde benim anlamdıgım bu isyerinden alacagımız izinli yazısını ve askerlik durumuyla ilgili kagıtları ingilizceye cevirtmek zorunlu mu?
Evet arkadaşım bende kıbrıstan aldım vizemi türkçe olan hiç bir belgeyi gözden geçirmiolar ben maaş bordolarını bile ingilizceye çevirttim. Elindeki türkçe belgeleri bi tercüme şirketinden etrcüme ettir türkçesinin üstüne zımbala yada bişeyle tutuştur senin için daha iyi olur
ben au-pair vizesi aldım 10 aydan fazladırda burdayım benim aldığım zamanda 1 günde verdiler sabah başvurdum öğleden sonra verdler ama artık ordada sistem değişmiş herkesi mülakata alıyorlarmış kolay gelsin