Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

ACİL ! RED ALDIM.İNGİLTERE İÇİN LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Seçenekler Stil
Alt 12.12.2007   #1
barf
Üye

Yazılar: 42
ACİL ! RED ALDIM.İNGİLTERE İÇİN LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Arkadaşlar merhaba..

bir kaç hafta önce avusturalyaya 16 haftalık dil eğitimi için başvurdum ve red aldım ancak pasaportuma damga vurmadılar.şimdide ingiltereye 16 hafta için başvuracağım.İNGİLTERE RED ALDIĞIMI BİLEBİLİRMİ?

2003 te okulu bitirdim o tarihten itibaren sürekli çalıştım ancak yeni işten ayrıldım yani şuan çalışmıyorum.sponsor olarak masraflarımın bir kısmını karşılayacak olarak abimi göstericem.bir şirkette müdür.bankada 10 milyarı var 1 yıldır hareket gören bir hesap ve maaşıda 2,5 milyar ancak maaş bordrosu göstermiyeceğim iş yerinden maaş yazısı aldım BUNU SİGORTADAN ARAŞTIRIRLARMI ? ABİM İÇİN BİR SORUN OLABİLİRMİ?

ayrıca kendi hesabımada yeni 17 milyar yatırdım.bankadan son bakiye gösteren yazı aldım bunu araştırırlarmı ? yani bu PARANIN BİR ANDA YATMIŞ OLMASI SORUN OLURMU BUNUN İLE İLGİLİ BANKAYA DÖNERLERMİ? YADA BANKA CÜZDANI İSTERLERMİ?

son olarakta dönüşte 1 hafta sonra bir yerde işe başlıyacağım.buna dair firmadan yazı aldım. BU İŞE YARARMI ?

yorum yapabilecek olanlar varsa bekliyorum teşekkürler..
barf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2007   #2
mell
Britanya Polisi

Yazılar: 75
ARkadaşım sana öncelikle şunu söyleyeyim paranın bir anda yatmış olmasına kafayı takabilirler. okadar ufak şeylere takıo ki bazen vize memurları ama iyi birine denk gelirsen ki düşük ihtimal bunun üzerinde durmayacaktır sonuçta senin adına gözüken bi para var elinde.

ikinci olarak işe başlayacağını kanıtlayan belgeyi iyi yapmışsın işe yarar bence. Ve ayrıca avustralyadan red yemen eğer pasaporta hiç bi kanıt yoksa anlamazlar. onlar için önemli olan pasaportunda herhangi bi vize varı daha öönce başka bir vize almımı ne kadar kalmış nereye girmiş çıkmış yada red almışmı bu pasaportunda gözükmüyorsa bence sorun olmaz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir az da olsa inş. alırsın vizeni.
mell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2007   #3
barf
Üye

çok teşekkürler .abimin maaş yazısını sigortadan araştırırlarmı? bu sorun olabilirmi?

ayrıca kendi hesabımdaki 17 milyarı biraz azaltsamı acaba? nedersiniz? ama azaltsamda hesap özeti gösteremem.bir anda yatmış para.off napsamki?
Alt 13.12.2007   #4
barf
Üye

arkadaşlar 1 kişinin dışında yardımcı olabilecek olan yokmu ? :(
Alt 13.12.2007   #5
mell
Britanya Polisi

ben zaten bulamazlar demedim arkadaşım. çok dikkat çekmez dedim dier belgeleri tamsa üstünde çok duracaklarını sanmıyorum ama o noktaya takılırlarsa neden red yediğini araştıracaklardır. ben şimdiye kadar iki kere red yedim ama üç ülkeyede vize aldım. kimse bana o redlerimle ilgili bişe sormadı. ben kendi yaşadıklarımı göz önünde bulundurarak cevap verdim bunda mantıksız bi tarafda göremiorum bukadar sinir yapmayalım arkadaşlar burası sadece forum ve herkes kendi fikrini yazıo ok
Alt 13.12.2007   #6
barf
Üye

arkadaşlar peki sponsorum döndüğümde çalışmaya başlıyacağım şirketi ( şirketten başlıyacağıma dair bir yazı aldım) göstersem nasıl olur ? böylelikle bu kadar karışıklığa gerek olmaz .hesabımdaki paranın çokta önemi olmaz.belkide hiç göstermem .ne dersiniz?
Alt 14.12.2007   #7
TheSpeedStorm
Çaylak Üye

Yazılar: 11
git kıbrısa en güzeli, 1 haftada cepte vize, ben istanbuldan red yedm 2 hafta sonra kıbrıstan basvurdum 1 haftada 1 senelik vize aldım )
TheSpeedStorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2007   #8
mell
Britanya Polisi

Evet arkadaş haklı kıbrıstan alma imkanın varsa git kıbrısdan al benim aldığım dönemde bir günde veriolardı vizeyi sabah başvurup belgeleri veriodun öğle arasında sora vize elinde 5 arkadaş gittik kimse red almadı ama orda da artık sıkıyolarmış biraz da istanbul kadar olacağını sanmam imkanın varsa randevunu al kıbrısa git bence
Alt 09.01.2008   #9
barf
Üye

evet arkadaşlar doğru söylemek lazım.tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz oluyorsa gerçekten görüşmeye çağrılmadan vize alabilirsiniz.yeterki dürüst olun.ben tüm bilgilerimi bu şekilde verdim.arkadaşında dediği gibi heryer bilgisayarlı sistem.çünkü verdiğiniz bilgileri araştırıyorlar.
Alt 16.01.2008   #10
tim_
Üye

Yazılar: 97
slm

kardes senin yasin kac? eger bole 17-20 civariysa benim yasadiklarimi anlatim kendine ornek cikart...benim pasaportumda suan 2 adet UK vizesi var..ilk vizemi 17 yasinda almistim banka hesabim bile yoktu birak banka hesabani TR de 17 yasinda bi insanin imza yetkisi bile yok resmi kagitta...ama sporsor (dayim), calistigim yerin belgeri, ailemin geliri + ingiltereden sponsor (kiz arkadsimin ailesi) kagitlar...ilk basvuruda genelde gorusmeye cagiriorlarmis benide cagirdilar gittim sadece 3 soru geldi 1.neden gidiorsun? 2. ne kadar kalacaksin? 3.okuldan iznin kim tarafindan? (o zman lisedeydim) ikinci vize basvurumda yine ayni belgeler kendi hesabim wardi bu sefer + kredi kartim + ehliyet + sigorta vs bi ton daha belge verdim adamlara hic gorusmeye bile cagirmadilar..3 gun sonra ikinci vizemide almis oldum 1 yil arayla iki vize...2. basvurumda Setur(VBM=vize basvuru merksi) gorevlisi (tanidikti) dedi sen nie 1-2 yillik basvurmuon bu kadar kagitla dedi..cok belge iyi olur deyemem cunku bi aradasim kasimda basvurdu benim verdigim belgenin yarasi kadar belge sundu o da aldi vize...al sana kendine ornek cikarabilecegin oyku...hayat hikayesi gibi oldu bende kendime sasirdim usenmeyip bu kadar yazdigima..nese kardes insallah istedin gibi rahatca alirsin vizeni...
tim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil