merhaba arkadaşlar ben 2 senedir ingilterede aupairlık yapıorum londradayım. sadece 2 aile değiştirdim bu süreçte ikiside bana her konuda referans olabilecek aileler. yalnız 6 aydır türkiyedeim. eylül 2010 da aupair vizem bitio ve ben tekrar londona dönmek istiorum. yalnız aklımı kurcalayan 2 senelik aupairlık vizemden sonra bana öğrenci vizesi verip vermicekleri. hani mantık olarak 2 senelik vize verilmiş biriyim ya tekrardan öğrenci vizesi vermeye gerek görmezlerse. bu konuda daha önceden aupair olan ve sonradan öğrenci vizesine başvurmuş arkadaşlar varsa aranızda bana bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum. kafamda ki tek soru işareti bu ve ben cidden ingiltereye geri dönmek ve dilimi geliştirmeye devam etmek istiorum.
p.s : aupairlık yaparken her türlü palis kayıtlarımı yaptırdım ve bütün kurallara uygun olarak ingilterede bulundum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...bilgilerinizi ve deneyimlerinizi beklio olucağım. [/b]
merhaba arkadaşlar ben 2 senedir ingilterede aupairlık yapıorum londradayım. sadece 2 aile değiştirdim bu süreçte ikiside bana her konuda referans olabilecek aileler. yalnız 6 aydır türkiyedeim. eylül 2010 da aupair vizem bitio ve ben tekrar londona dönmek istiorum. yalnız aklımı kurcalayan 2 senelik aupairlık vizemden sonra bana öğrenci vizesi verip vermicekleri. hani mantık olarak 2 senelik vize verilmiş biriyim ya tekrardan öğrenci vizesi vermeye gerek görmezlerse. bu konuda daha önceden aupair olan ve sonradan öğrenci vizesine başvurmuş arkadaşlar varsa aranızda bana bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum. kafamda ki tek soru işareti bu ve ben cidden ingiltereye geri dönmek ve dilimi geliştirmeye devam etmek istiorum.
p.s : aupairlık yaparken her türlü palis kayıtlarımı yaptırdım ve bütün kurallara uygun olarak ingilterede bulundum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...bilgilerinizi ve deneyimlerinizi beklio olucağım. [/b]
benim 2 bayan arkadasimin 2 side 2 auparliktan sonra tr ye gitmeden londrada okula kayit yaptirdilar birisi master digeride sanirim universite duzeyinde herhang bir bolumdu ama dil egitimi degildi bildigim kadariyla ve birisnin masteri 1 yildi 2 yillik vize aldi digerinin okulu 2 yillikti 3.5 yil vize aldi tekrar geri geldiler...ayrica senin daha once uk de olman senin icin bir eksi degil ustune ustluk senin icin buyuk bir artidir....
[evet doğru sölüyo olabilirsin... belkide bi artı ama yinede soru işaretleri belirdi kafamda. içim birazdaha rahatladı şimdi. çok teşekkür ederim cidden...
Bir sorun çıkmaz benim tanıdığım en az 3 kişi vardı bu şekilde vize aldılar zorlanmadan.. ama MBA yada Üniversite düzeyinde başvurdular. Normal bir dil kursundan bu şekilde vize alınabilirmi bilmiyorum.. Ama Mba yada Üniversite ye kayıt olucaksan kesinlikle vizede problem yaşamıyorsun. Yeterki okul seni kabul etsin..
ben ingilterede aupair lik türklere yasaklandı zannediyordum... bir takım aupair acenta sitelerinde türklere ingilterede au pairlik vizesi verilmiyor yazıyordu.... au pairlik çocuk bakıcılığı yani dimi yanlış bilmiyorum.... lütfen beni au pair vizesi hakkında aydınlatın
merhaba;
evet artık aupairlık vizesi türklere verilmio maalesef. bende zaten türkiyeden aupairlık için son vize alanlardanım. vizem de bitmek üzere bu nedenle. ama ankara antlaşasını bi araştırabilirsin yeni bi program geldi çünkü. sana tavsiyem bu yönde olur. başka sormak istediğin bişey varsada cvplaya bilirim. yaklaşık 2 senedir ingilteredeyim çünkü...
[quote=ipekii;57757]merhaba arkadaşlar ben 2 senedir ingilterede aupairlık yapıorum londradayım. sadece 2 aile değiştirdim bu süreçte ikiside bana her konuda referans olabilecek aileler. yalnız 6 aydır türkiyedeim. eylül 2010 da aupair vizem bitio ve ben tekrar londona dönmek istiorum. yalnız aklımı kurcalayan 2 senelik aupairlık vizemden sonra bana öğrenci vizesi verip vermicekleri. hani mantık olarak 2 senelik vize verilmiş biriyim ya tekrardan öğrenci vizesi vermeye gerek görmezlerse. bu konuda daha önceden aupair olan ve sonradan öğrenci vizesine başvurmuş arkadaşlar varsa aranızda bana bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum. kafamda ki tek soru işareti bu ve ben cidden ingiltereye geri dönmek ve dilimi geliştirmeye devam etmek istiorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...bilgilerinizi ve deneyimlerinizi beklio olucağım. [/b][/QUOTE
bildigim kadariylada aupar vizesiyle bu ulkede oldugun icin vizen bitince tr ye gitmek zorundasin buradan tekrar herhangi bir vizeye yani ingiltere icin bir vizeye basvuru yapamiyosun o yuzden tr ye gidip ordan yapmalisin bunun oncesinde londrada bir okul bul internetten biraz arastir ucuz bir okul bul diger arkadasinda dedigi gibi sanirim dil kursu icin vize ogrenci vizesi basvurusu yapamiyosun onun icin 2 yillik bolum bul kendine bilgisayar falan filan yazil okula burda sonra okuldan gerekli tum evraklarini al tekrar geri geldiginde kalacak oldugun yeride ayarla yani ne bileyim hani senin eski aupar ailen onlara soyle sana evrak yazsin versinler bu tekrar geri geldiginde bizim evimizde kalacak diye basit bir kontrat yapsinlar sana fiyati falan belli olan sonrada git tr ye ordan yap vize basvurunu sanirim birde tr de hesabinda en az 7200 paund gostermen gerekli tam emin degilim ama ben 2008 de ogrenci vizesi alirken sponsor gostermistim sonraki yil 2009 da bu sponsor olayi kalkip yerine hesabinda en az 7200 paund dosterme olayi cikti sanirim ama dedigim gibi tam emin degilim yinede forumda bilen arkadaslara bir sor....kolay gelsin.....