Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Acil bilgi istiyorum lutfen bakin

Seçenekler Stil
Alt 24.01.2008   #1
trex
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
Acil bilgi istiyorum lutfen bakin

.............................

Konu trex tarafından (22.12.2008 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
trex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2008   #2
erkan
Üye

Yazılar: 52
ne vizesi icin basvurdun ?
aslinda normaldir. ne zaman verip vermicekleri belli olmaz arastirma yapiyorlar eger bi eksik yanlis belgen yoksa bi sorun olmaz arkdasim...
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008   #3
trex
Kıdemli Üye

Konu trex tarafından (22.12.2008 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
Alt 25.01.2008   #4
E.Genc
Üye

Yazılar: 67
bende istanbuldan turist vizesi için başvurdumm..ocagın 10 unda.. aynı sey benimkinde de yazıyo..yani hala karar aşamasında ... bekliyorum bekliyoruz bekliyorsunuz bekliyorlar MAAALESEF
E.Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2008   #5
Yolcu
Çaylak Üye

Yazılar: 11
merak etme

Vizeye (ingiltere dahil herhangir bir avrupa ulkesine) daha once basvurmamis ve 6 aydan uzun bir sure zarfi icin basvuran her sahisa bu ve buna yakin bir muamele yapilmakta herkes gecikmeden muzdarip merak etmemeni, basvurunun en yakin zamnda aciklanacagini dusunuyorum. Merak etme ama benimde forumlardan takip ettigin kadariyle uzun sure haber verilmeyen basvurlara red cevabi verildigine deginilmis,ama bu talihsizlik sana denk gelmeyebilir. Bence hic sitres yapma ve zamana birak eger belgeleri iyiyse, vize verceklerdir hic merak etme.))
Yolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2008   #6
trex
Kıdemli Üye

Konu trex tarafından (22.12.2008 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
Alt 27.01.2008   #7
Yolcu
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Rica ederim! Anladigim kadariyla bir tanidiginin yanina gidiyorsun? Bu durumunda belgelerini gecikmesine neden olabilecegini soylemek isterim, davet gonderen sahislarin ingilterede ki durumlarinida goz onune alacaklardir.Ama bu kadar uzamansinda ki temel neden, konsoloslugun yeni sisteme adapte olamamasi ve basvuru sayisindaki yogunluk. Birde konsoloslugun ilk asamada yaptigi elestiri ve red nedeni,basvuruda bir samimiyetsizlik sezmesi,yani kisinin neden gitmek istedigini tam olarak belirtmemesi veya belirtilen nedenin tatmin edici olmamasi. Ikinci neden olarakta maddi olanaklarinin,yani okul parasini ve orada ki yasam masraflarini karsilamaya yetip yetmedigi konusundadir. Onemle belirtikleri(yani sebep olarak sunduklari) nokta hesapta kumulatif bir buyume gorulmemesi ve hesapta bir anda bir sisme meydana gelmesi. Bu nedenden dolayi, vizeme RED veremezler, ben yapmam gerekeni yaptim ve neden gitmek istedigimi acikca belirtim ,diyorsan hic korkma yakinda guzel haberler alacaksindir.
Yolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008   #8
Shura
Üye

Yazılar: 45
Bende dün au pair vizesi için başvurmaya vize başvuru merkezine gittim. Ama bayağ karışıktı orası. Şimdilerde kullandıkları online başvuru sistemi sanırım istenilen düzeye gelmedi. Zaten bir haftadır da başvuru yapılamıyor. Bende dün önceden online başvurumu yaptığım halde evraklarımı teslim edemedim.
Shura isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008   #9
trex
Kıdemli Üye

...

Seçenekler
Stil