Forumda sıklıkla tartışılan bir konuya tekrardan açıklık getirmek isterim.
Acentalarla ilgili tecrübelerinizi paylaşmanız forumun genel amacına da hizmet ettiğinden karşı çıkmadığımız bir uygulama. Ancak reklam maksatlı, içerisinde acentanın adı, linki, telefonu geçen veya "Git Aysude Hanım'a selamımı söyle yardımcı olur." benzeri yazılar silinecektir. Yazarın maksadının reklam yapmak olduğu anlaşılırsa doğrudan forumdan atılacaktır.
Acentalar ile ilgili yaşadığınız sıkıntıları forumda paylaşabilirsiniz ancak "şu tarihler arasında şöyle bir sorun yaşadım" şeklinde bir üslup kullanmanız ve acenta adı vermemeniz, bu gibi paylaşımları özel mesajlaşma ile yapmanız daha doğru olacaktır. Bu tarz yazılar silinecek, yazarlara uyarı verilecektir. Eylemin tekrarlanması durumunda yazar forumdan atılacaktır.
Hepimizin bu basit kurallara uyacağına inanıyorum. -----------------------------------------------------
** Ek Not: Arkadaşlar aracı kurum ismi vererek kötülemek İngiltere Forumları aleyhine yasal sorunlar çıkarabiliyor. Çıkardı, ordan biliyoruz. Yukarıdaki uyarılara dikkat etmeniz mecbur kaldığımız bir hukuki zorunluluk.
Deneyimlerimizi anlatacağız tabi ama kurum adını soranlara özel mesaj atmanız Forum için en hayırlısı olacaktır.
ben geçen ocak ayında ingiltereye geldim bi acentayla ve herkes bilir tabii şimdi reklam yapamam ama büyük bi acenta londrada filanda ofisi olduğu söylendi ben au pair olarak geldim ve tam bi fiyaskoydu 3 aile değiştirdim ve inanın hiç yardımcı olmadılar benim boş günlerim cumartesi pazardı nedense bu boş günlerde acenta hiç açık değildi ki au pairların çok nadir haftaiçi boş günleri olması.
Ben sorunla gittikçe onlar geri dönmediler ben burdan gitmeden önce söyledikleri yalanların haddi hesabı belli değildi bide onca para ödedim valla bugünkü aklım olsa beş kuruş vermesdim.
Arkadaşlar acentalarınızı seçerken mutlaka birilerine danışın benim gibi bi hata yapmayın.
ya gerçekten gittiği acentalar ile sorun yaşayanlar var mı varsa yazarlarmı o kadar çok acenta var ki piyasada napcamızı şaşırdık aynı şekilde okulda çok fazla var önerisi olan var mı
Ben şimdilik isim vermeyeceği ama,kadıköyde bir acenta ile anlaştım önce fakat vatandaş çok ilgisiz biriydi,ben kaporayı ödedim okul kayıt belgesi geldi fakat soyisim ve ders saati yanlış.Ben öğleden sonra proğramını istedim daha uygun fiyatı diye bu sabaha kayıt ettirmiş beni,neyse ilettim kendisine durumu, tamam sorun değil değiştiririz dedi fakat soy isim değişti,ders saati değişmedi.Artık son evrakları teslim aşamasına geldik ben tekrar aynı konuyu ilettim sonuçtaa arada 700 pound gibi bir fark var.Bu defa şerefsiz demesin mi öğleden sonra da yer yok,başka okulda yok diye.Yani bana sabah proğramına kayıt olmam için emri vakii yapıyor.Tartıştık baya sonra bu blöf yaptı bana istersen paranı vereyim başka acenta bak diye,bende tmm dedim ve evraklarımı alıp başka acentaya,onun dolu dediği aynı okulun öğleden sonra proğramına kayıt yaptırdım.Okulda daha önceden onlarda kaydım olduğu için direk buna tel açıp kaydı geri çekmek istiyorsan ceza ödemelisiniz diyor.Bu adi herifte diyor ki öğrenciyi ben bıraktımm problemli birisi,sizde onu home office şikayet edin diye.Okulda buna diyor ki neden şikayet edelim ki öğrenci ne kaçak neden bize bişey yaptı,sorun sende.Dün evrakları teslim ettim sonuç açıklanınca hem o şerefsizi deşifre edeceğimm hemde kendisiyle söyleyecek bir çift lafım olacak.
merhaba arkadaşlar ***** yurt dışı eğitim ile ya da ****** ile aupair olarak giden arkadaşlar var mı???? nasıl acentalar ya da bana önerebileceğiniz bir acenta varsa sevinirm