canim benim keske herkesin istedigi olsaydi. yok oyle bisey 1 yil bir ailenin yaninda kalmak zorundaymisin falan. 1 aylik bir adres gostermen yeterli. bu arada onemli olan paranin olmasi degil bankada para gosterebilmen. isterse koca bir ev dolusu paran olsun ne ise yarar sen onu bankaya koymadiktan sonra vize basvurusu icin. ne demek istedigimi anladin mi benimde 5 kurusum yoktu ama londradayim. bi yerlerden banka hesabi ayarla. sor tanidiklariniza bir kagit yazacak alti ustu bu cocuga yardimci olucaz diye bide hesabi gostericek. bu arada yannis annama ama yazdiklarin biraz farazi geldi bana o gitti bende gidicem iste. yazdiklarindan annadigim kadariyla sen londraya gelsen bile bence cok zorlanirsin. cunku sevgili kardesim burasi yalan turkiye degil burasi gercek londra burda calisaksin, burda suruneceksin, eger paran yoksa arkanda biri yoksa butun zorluklari son noktada goreceksin, burda kimseden yardim bekleyemezsin cunku herkesin yardima ihtiyaci var. umarim ne demek istedigimi annamissindir. o yuzden bence sen baska seylere bak