Arkadaşlar belki saçma gelcek sizin için ama öğrenmem gerek ingiliz vatandaşlarıda cambridge veya oxford da eğitim görmek için a-level eğitimini almak zorunda mı?
Merhaba arkadaşlar.Bazı konularda kafam karışık.Umarım bazılarınızın yardım edebilecek vakti vardır.
İngiltere'de İngilizce öğretmenliği okumak istiyorum.Bunun için A-level mi foundation year eğitimi mi almam gerekli?
İngilizce öğretmenliği bölümü için tavsiye edebileceğiniz bir üniversite mevcut mudur?
İngiltere'de okumak için maddi durumum pek elverişli değil bu sebeple uygun bir üniversite bilen var mı?
16 yaşındayım ve tek bir kursa dahi gitmeden şu Advance leveldeyim.Ortaokul diploma notum 5.00 şu anki lise ortalamalarım da pek fena değil.Kendime bu konuda güveniyor ve bilgi birikimlerinizle yardımlarınızı bekliyorum.
Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
Esen kalın
Arkadasim burda bedava universite yok ne yazikki. Ingilizler burda cocuklarina bebeklikten para biriktirmeye basliyor universiteyi odemek icin. Tabi bir miktari burs aliyorlar ama Turkiye daha avrupa birligine uye degil sanmiyorum burs alabilirsin. Uluslararasi ogrenciler burda altlarinda porshelerle geliyorlar okula. Yani hep zengin cocuklari.
ya aslinda bende dil icin koleje giderken ogrendim baya oldu ing vatandasli icin level 3 ingilizce belgesini almaniz gerekiyo ama suan inglizleri teste soksaniz onlar bile kalir bunu diyen hocalardi
slm arkadasim.Cambridge e girmek icin sadece a level gerekli deil bide onlarin dereceleri ve hangi subject olduklari onemli.ing terede ancak cok iyi okuldan mezun insanlarin bu okullara girme sanslari var.tr de bitirdigin okul a level a girmiyo bizim ulkemizde a level yok.ama yasin kac olursa olsun normal bi universitede okuyabilirsin sende 8000 pound vermek istiyosan.tavsiye etmem.burda ogretmenlik okuman icin ilk once normal uni siteyi bitirip sora 1 yada 2 sene ogretmenlik okuman lazim direk ogretmenlik okuyamazsin.eger ilkokul ogretmenligi deilse tabiki.
Valla İngiltere'de Oxford Ve Cambridge'e giden birini görünce insanlar hayranlıkla bakıyorlar.
Yani hiç de kolay bir şey değil
Arkadaşlar anlatmış zaten
1. Çok ama çok paranız olması gerekiyor
2. Çok ama çok zeki olmanız gerekiyor..
O kadarcık