senin icin uzuldum dogrusu bende acik ogretime kayitli idim ve kaydimi dondurduguma dair belge gosterdim herhangi bir sorun yasamadim mulakatimda 15 dk surdu korktum ama korktugum gibi cikmadi hatta banka hesabimda cook yuksek para bile yoktu dogru durust incelemediler bile sanirim birazda sansmi gerek bilemiyorum umarim tekrar denemen basarili olur
Trex kardeşim hiç zaman kaybetme ve kıbrıstan başvurmayı dene ordan inşallah alırsın am bu arada dualarını eksik etme Allah yar ve yardımcın olsun inşallah dua et alırsın vizeni
Trex bende vizemi kıbrıstan aldım fakat senin durumunda kıbrıstan vize basvurusu yapman cok bi etkili olmayacaktır zira 2 kere ret cevabı almıssın... Sansını bi daha denemek istiyorsan kıbrısa git ama orada ismini girecekler pc de cıkacak onceki ret cevapların ve neden ret aldıgın...
Daha once ret aldın diye sana ret verebilirler bunuda goze al...
Daha once ret verdiklerinde neden ret verdiklerini soylemislerdir o eksiklerini tamamlamaya calıs....
Battal kardeşim kendi görüşlerini kendine sakla lütfen bir insan neye inanıyorsa onu yapar inanmak başarmanın yarısıdır.Her şey tamamken neden red alıyor ? demekki bir yerlerde bir eksiklik var o da manevi eksiklikler olabilir onu yerine getirmekte çok önemli inşallah TREX kardeşimiz yaptığı başvuruyla eksiklerini tamamladıktan sonra ve de DUAlarıyla beraber vizesini alacak ben inanıyorum inşallah
trex nedir bizim cektiğimiz yaaa
ya ne kdr üzüldüm anlatamam..
bana da aynı nedenden TURİST vizesi vermediler biliosun.. oraya gidip geri gelceemi kanıtlayamamısımmm allahım yaaa!! benim gül gibi ülkem var yaaa