burada 10 gün öncesine kadar sizinle vize heyecanı yaşıyordum ve şimdi vizem çıktı hatta ingiltereye 3 günlüğüne gittim gezdim eğlendim ve geldim.
vize 6 aylık çıkmıştı ve süresi dolmadan tekrar gitmek istiyorum.
Okulum nedeniyle gidiş tarihim 15 Ocak - 17 Şubat arası olacak. Vizem 20 şubatta doluyor.
ilk gidiş nedenim turistikti ama şimdi ingilizcemi geliştirmek için gitmek istiyorum.
ingilizce seviyem fena değil b.içi üniversitesinde hazırlık sınıfını bu yıl bitirdim ama speaking anlamında çok gerideyim. Asıl gitme nedenimde bunu düzeltmek.
Sizce dil okuluna mı kayıt yaptırayım yoksa başka bir yolla kendimi geliştirebilir miyim.
Bir de dil okuluna gitmemi tavsiye ederseniz, buradaki acentelerle mi oradaki okulu ayarlayayım. Buna gerek olmadığını düşünüyorum ama benim için zor olur mu okulu kendim ayarlamam?
Bu konuda biraz acele ediyorum çünkü uçak biletini şimdiden ayırtayım ucuzken.
oraya gelirim sokağada çıkıp adres sorarım ama gece sokakta mı yatacam
benim için önemli olan orada kalacak yer olması bu nedenle dil okuluna gideyim diyorum orası yer temin ediyor nasıl olsa
bir de ingiltereye vardıktan sonra pasaport kontrolü yaparken ne amaçla geldiğimi sormuşlardı onlara belgesiyle birlikte iyi bir neden göstereyim ki sorun çıkmasın
Lütfen başka tavsiyesi olan varsa yazsın bir an önce biletimi almak istiyorum
oraya gelirim sokağada çıkıp adres sorarım ama gece sokakta mı yatacam
benim için önemli olan orada kalacak yer olması bu nedenle dil okuluna gideyim diyorum orası yer temin ediyor nasıl olsa
bir de ingiltereye vardıktan sonra pasaport kontrolü yaparken ne amaçla geldiğimi sormuşlardı onlara belgesiyle birlikte iyi bir neden göstereyim ki sorun çıkmasın
Lütfen başka tavsiyesi olan varsa yazsın bir an önce biletimi almak istiyorum
dsotum zaten çaresini bulmuşsun,bencede en iyi yöntem dil kursu