İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 17.10.2007   #1
sunnysideup
Üye

Yazılar: 37
3 gün geç dönüş

Merhaba,
1 Kasımda vizitor vize ile geleceğim. Vize başvurusu yaparken 30 gün kalmak istiyorum diye yazmıştım forma ve szlü olarakda bunu görüşmede belirttim.

Fakat dönüş uçağını istediğim tarihe alamadığım için 3 gün geç gelmek zorunda kalacağım.

Bu 3 günlük geç kalış nedeniyle sonraki vize başvurularımda sorun yaşarmıyım?
Böyle bir tecrübesi olan var mı ?
Teşekkürler
sunnysideup isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2007   #2
goborto
Üye

Yazılar: 86
arkadsimdan biliyorumm bidaha uk vizesini unut
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2007   #3
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
goborto cok zalimsin vallahi yawww. sevgili kardesim muhtelemelen sana soracaklar bu 3 gun niye diye sende belirteceksin bilet bulamadim bu kadar bitti. bu arada da sen vizen bittikten 3 gun sonra mi donuyosun yoksa ingiltere vizen daha uzun mu ? cunku 30 gun kalcam deyince kimse sana 30 gunluk vize vermez. 3-5 gun daha uzun vize verirler. cunku onlarda dusunur bunu. ayriyetten hava alaninda kontrolde sana soracaklar ne zaman doneceksin diye sende biletteki tarihi soyliyeceksin. bide onlar zaten bakacaklar biletine.
rahat ol bisey olmaz.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2007   #4
sunnysideup
Üye

Yazılar: 37
Merhaba,

Vizem multiply 6 aylık. Fakat ben geç dönüşlerden dolayı sonraki vize başvurularında sorun yaşandığını birkaç arkadaştan. Ne kadar inandırıcı bilemiyorum. Açıkçası korktum...

Bilemiyorum. Sonuçta başvuru formuna 30 gün yazmışım ve sözlü olarak da belirtmişim , onlar da rutin olarak 6 aylık vize verdiler.

Ne yapmamı önerirsiniz.

Teşekkürler
sunnysideup isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2007   #5
GladiatoR
Üye

Yazılar: 64
Kendini bu konuda uzme, hicbirsey olmaz.

Isteren tam alti ay kal burada, vize tarihinin son gunune kadar kalabilirsin. Ingiltere konsolosluguna tekrar gidersen kimse senin gecen gidisinde ne soylediyini umursamaz cunku sana zaten 6 aylik vize vermisler.

Onemli olan senin vize suresini ihlal etmeden zamaninda Turkiyeye donmen. Umarim yardimci olur...
GladiatoR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2007   #6
gurbuz
Çaylak Üye

Yazılar: 15
rahat ol

altı ay boyunca babanın çiftliği gibi gir çık 6 ay iznin çepte nasılsa
gurbuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2008   #7
tim_
Üye

Yazılar: 97
ayni sey

senin aldigin vizenin aynisini 2 defa aldim ve iki basvurumdada iki hafta kalacam yazdim...ilk vizemde geldim 2 hafta kaldim ve geri tr ye dondum 1 ay sonra geri UK geldim ve vizemin bitisinden 2 gun oncesine kadar hala UK deydim umarim aciklaici olmustur..multi dedigin coklu giris kalis surende fatketmez yeterki 6 ay i asma
tim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil