Merhaba,
1 Kasımda vizitor vize ile geleceğim. Vize başvurusu yaparken 30 gün kalmak istiyorum diye yazmıştım forma ve szlü olarakda bunu görüşmede belirttim.
Fakat dönüş uçağını istediğim tarihe alamadığım için 3 gün geç gelmek zorunda kalacağım.
Bu 3 günlük geç kalış nedeniyle sonraki vize başvurularımda sorun yaşarmıyım?
Böyle bir tecrübesi olan var mı ?
Teşekkürler
goborto cok zalimsin vallahi yawww. sevgili kardesim muhtelemelen sana soracaklar bu 3 gun niye diye sende belirteceksin bilet bulamadim bu kadar bitti. bu arada da sen vizen bittikten 3 gun sonra mi donuyosun yoksa ingiltere vizen daha uzun mu ? cunku 30 gun kalcam deyince kimse sana 30 gunluk vize vermez. 3-5 gun daha uzun vize verirler. cunku onlarda dusunur bunu. ayriyetten hava alaninda kontrolde sana soracaklar ne zaman doneceksin diye sende biletteki tarihi soyliyeceksin. bide onlar zaten bakacaklar biletine.
rahat ol bisey olmaz.
Vizem multiply 6 aylık. Fakat ben geç dönüşlerden dolayı sonraki vize başvurularında sorun yaşandığını birkaç arkadaştan. Ne kadar inandırıcı bilemiyorum. Açıkçası korktum...
Bilemiyorum. Sonuçta başvuru formuna 30 gün yazmışım ve sözlü olarak da belirtmişim , onlar da rutin olarak 6 aylık vize verdiler.
Isteren tam alti ay kal burada, vize tarihinin son gunune kadar kalabilirsin. Ingiltere konsolosluguna tekrar gidersen kimse senin gecen gidisinde ne soylediyini umursamaz cunku sana zaten 6 aylik vize vermisler.
senin aldigin vizenin aynisini 2 defa aldim ve iki basvurumdada iki hafta kalacam yazdim...ilk vizemde geldim 2 hafta kaldim ve geri tr ye dondum 1 ay sonra geri UK geldim ve vizemin bitisinden 2 gun oncesine kadar hala UK deydim umarim aciklaici olmustur..multi dedigin coklu giris kalis surende fatketmez yeterki 6 ay i asma