MERHABA;
ben elektronik (myo) mezunuyum ingilterede 2 yıl daha devam edip geçiş yapcak istiyorum ...bilGisi olan arkadaslar Lütfen bana yardımcı olsunlar ...
Selam Coşkun. Önlisans diploman varsa, notların iyiyse ve ingilizcen yeterliyse 1 yıl oku***** lisans diplomasına sahip olabilirsin. Bunun için aldığın derslerde önemli tabi. Uygun bir bölüme başvuru yaprsan, derslerinde kabul edilirse 2 yıl okumana gerek bile kalmaz.
Selam Coşkun. Önlisans diploman varsa, notların iyiyse ve ingilizcen yeterliyse 1 yıl oku***** lisans diplomasına sahip olabilirsin. Bunun için aldığın derslerde önemli tabi. Uygun bir bölüme başvuru yaprsan, derslerinde kabul edilirse 2 yıl okumana gerek bile kalmaz.
macintosh; Nasıl olacak o iş?Bende kimya önlisans mezunuyum ve bölüm birincisim.Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin.Ben 7ay dil kursu için başvuru yaptım ve sonucu bekliyorum.Eğer alabilirsem ve dediğin kadar kolaysa lisansa tamamlayıp öyle dönerim.
1 yıl oku lisans diploması al denen şey top up yıldır bunun için 2.5 yıl kendi alanında iş tecrüben olması lazım lütfen insanları bilip bilmeden yanlış bilgilerle yönlendirmeyin.